Bekijk hele assortiment

Atran Velo Standaard Edge Achtervork HV40 Verstelbaar 24-29 | zwart

Adviesprijs 16,99

16,14

50+ op voorraad

Voor 20:00 besteld = morgen thuis!

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending, boven €75
  • 14 dagen bedenktijd

Productinformatie

Omschrijving

De Atran Velo achtervork Standaard Edge HV KSA40 zwart is een innovatieve achterStandaard voor directe bevestiging. De Standaard weegt slechts 320 gram en is geschikt voor wielen van 24 tot en met 29. Niet zichtbare bevestigings-klinkbout op de Standaardkop. De Edge HV is toepasbaar op elektrische fietsen en verstelbaar zonder het gebruik van gereedschap. gatafStandaard 40 mm

Over AtranVelo

AtranVelo ontwerpt en produceert sinds 1937 componenten voor de fietsindustrie. Met meer dan 80 jaar in het vak hebben we veel waardevolle ervaring, knowhow en inzichten opgedaan die we elke dag mee naar het werk nemen.
Onze drijfveer is en zal altijd zijn om mensen te helpen hun fiets meer te gebruiken.

Omdat we gevestigd zijn in Falkenberg, een klein kustplaatsje in het zuiden van Zweden, moeten we producten maken die bestand zijn tegen barre weersomstandigheden. Wij geloven in het maken van producten die lang meegaan, dus in plaats van snelle modetrends te volgen en afbreuk te doen aan kwaliteit voor winst, richten we ons op tijdloos design, functie en duurzaamheid. Dezelfde mentaliteit strekt zich uit tot de manier waarop we zaken doen, waarbij we er vaak voor kiezen om sterke relaties met klanten en fabrikanten op te bouwen boven winst op korte termijn.

We werken al jaren nauw samen met verschillende van Europa’s toonaangevende fietsfabrikanten om nieuwe producten te ontwikkelen.

Specificaties

Type Fiets

E-Bike

Type Standaard

Enkel

Wielmaat

24-29 Inch

Plaatsing

Achtervork

Kleur

Zwart

Onze klanten aan het woord

Er zijn nog geen reviews.

Voeg de eerste review toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *