Bekijk hele assortiment

Fietscomputers

Bij 123BikeParts bieden wij een groot assortiment in fietscomputers. Ontbreekt er toch nog een fietscomputer? Gaan we regelen! We hebben namelijk contact met grote leveranciers. Neem dus gerust contact met ons op, dan kijken we samen welke leverancier we aan zijn jasje moeten trekken om voor jou het juiste product in huis te kunnen halen. Uitdaging, vinden we leuk!

Fietscomputers expert

Resultaat 1–20 van de 114 resultaten wordt getoond

Fietscomputer

Met een fietscomputer weet je precies hoe hard je fietst, hoe lang je al op de fiets zit of hoeveel kilometers je al in de benen hebt. Ideaal wanneer je een sportieve fietser bent. Je houdt namelijk alle data bij van jouw fietstochten. Ook is het altijd handig om de actuele tijd te weten zonder voortdurend op je horloge of telefoon te hoeven kijken. Kortom, een fietscomputer is onmisbaar voor iedere fietsliefhebber. Bekijk daarom snel het assortiment fietscomputers van 123BikeParts.

Diverse specificaties

In ons assortiment vind je verschillende fietscomputers van uiteenlopende merken. Sommige fietscomputers hebben enkele standaardfuncties en zijn voornamelijk handig wanneer je de actuele tijd en snelheid graag wilt bijhouden. Andere fietscomputers hebben meer toepassingen, zoals fietscomputers gps. Fietscomputers met gps zijn ideaal wanneer je graag fietst en je tijd en afstand bij wilt houden terwijl je een bepaalde route fietst. Deze fietscomputers zijn te koppelen aan een smartphone waardoor de data van je fietstochten kan worden uitgelezen. Ideaal wanneer je in training bent bijvoorbeeld.

Welke fietscomputer de beste keuze is voor jou is uiteraard afhankelijk van waar je de computer voor wilt gebruiken. Vaak is de prijsklasse afhankelijk van het aantal specificaties, dus het is goed om vooraf te bedenken wat je vooral wilt bereiken met jouw fietscomputer. Lees daarom de uitgebreide informatie op de verschillende productpagina’s en laat dit meewegen in je keuze.

Fietscomputers van de beste merken

123BikeParts werkt enkel samen met de beste leveranciers en merken. Op die manier garanderen we topkwaliteit producten die voldoen aan jouw verwachting. Heb je vragen over onze producten of de verschillende merken in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder!

Fietscomputer kopen bij 123BikeParts

Wil je een fietscomputer kopen en heb je een model gevonden dat geschikt is voor jouw doeleinden? Plaats dan snel je bestelling, dan gaan wij voor je aan de slag. Als je voor 20:00 uur bestelt, zorgen we ervoor dat je fietszadel de volgende dag al geleverd wordt. En heb je een bestelwaarde van €75 of meer? Dan is de verzending gratis.