Bekijk hele assortiment

Kinderhelmen

Gaat jouw kind leren fietsen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat dit wel veilig gebeurd! We hebben een groot assortiment met veilige, maar ook fraaie fietshelmen. Let wel, koop voor je kind niet een helm op de groei! Het is namelijk van belang dat een helm goed aangesloten zit.

Kinderhelmen expert

Resultaat 1–20 van de 61 resultaten wordt getoond

Fietshelm kind

Veilig fietsen is belangrijk. Zeker voor de allerkleinsten. Een goede, precies passende fietshelm is daarvoor een voorwaarde. Daarom bestel je hier eenvoudig een leuke en veilige kinder fietshelm. Een fietshelm kind is veilig voor hen, maar ook goed voor jouw gemoedsrust. De wetenschap dat je kind veilig de weg op gaat, is ook voor jezelf prettig. Zeker je kind zelfstandig fietst, zonder jou of je partner erbij. Bij zowel volwassenen als kinderen voorkomen fietshelmen veel schade bij ongelukken. In de meeste gevallen – zeker bij kinderen – betreft het dan gewoon een val. Belangrijk wanneer ze leren fietsen, maar ook daarna. Kinderen proberen tenslotte dingen uit.

Leren fietsen met een fietshelm kind

Fietsen moeten we allemaal leren en dat gaat met vallen en opstaan. Met een goede kinder fietshelm gaat dat opstaan stukken makkelijker. Want vallen is onvermijdelijk. Bij kleine kinderen heeft dat ook zelden vervelende gevolgen. Een schram hier en een bult daar. Niets dat ze niet ook oplopen bij het buitenspelen. Toch is het beter het zekere voor het onzekere te nemen. Juist een kind dat net leert fietsen, weet nog niet goed hoe het zich op moeten vangen. Soms lukt het niet een stoeprand of ander obstakel te vermijden. Van een afstandje zie je het letterlijk gebeuren. Een fietshelm kind voorkomt dan altijd vervelend letsel. Het blijft dan gelukkig bij een bult en wellicht wat tranen, maar een paar minuten laten zit je kind weer met een brede glimlach op de fiets.

Waaraan voldoet een goede kinder fietshelm?

De ene helm is de andere niet. Wie zoekt op ‘fietshelm kind’ vindt talloze kinder fietshelmen die soms alleen met hun kleur de aandacht trekken. Zoek je bijvoorbeeld een ‘fietshelm kind roze’? Dan heb je keuze te over. Maar let allereerst op de kwaliteit. Zo is een goede kinder fietshelm in de meeste gevallen verstelbaar. Dat heeft een aantal voordelen. Allereerst past de helm altijd perfect. Dat is heel belangrijk, want alleen goed passende fietshelm biedt voldoende bescherming. Tegelijk koop je een verstelbare kinder fietshelm natuurlijk ook op de groei. Ook als je kleintje niet zo klein meer is, past zo’n fietshelm je kind nog steeds. Heb je een fietshelm voor je kind op het oog? Dan kijk je ook naar de kleur en uitstraling. Want voor de meeste kinderen is dat ook van belang.

Fietshelm kind roze en andere kleuren

’Jongens willen blauw en meisjes roze.’ Dat is natuurlijk lang niet altijd zo. Wel is het zo dat de meeste kinderen een fietshelm die ze mooi vinden véél liever dragen. En dat heb jij natuurlijk ook het liefst. Dat ze er zelf aan denken altijd hun helm op te zetten. Niet dat je voor de jongedame nou direct op zoek moet naar ‘fietshelm kind roze’, maar geef haar zelf een stem. Misschien komt ze zelf wel met de zoekopdracht ‘fietshelm kind roze’. Heb je op basis van veiligheid of overige kenmerken al een voorkeur? Maak dan een selectie, waaruit je kind kan kiezen. Voor hele jonge kinderen is dat waarschijnlijk minder nodig. Een fietshelm kind roze wordt dan net zo lief door je zoon als door je dochter gedragen/

Fietshelm kind bestellen

Of je nu zoekt op ‘fietshelm kind roze’, ‘fietshelm kind blauw’ of op zoek bent naar een kinder fietshelm die in de eerste plaats goed zit; je vindt hier wat je zoekt. Wij bieden tientallen kinder fietshelmen van topkwaliteit die je eenvoudig online bestelt. Als je hier een fietshelm bestelt, vergeet dan ook niet je andere handige fietsaccessoires. Bijvoorbeeld zijwielen of een kinderstoeltje. Je bestelling bezorgen we gratis vanaf een bestelwaarde van €75,-.