Bekijk hele assortiment

MTB Helmen

Ga je een mooie fietstochten maken voor de bossen? Een goede helm is dan onwijs belangrijk! Veiligheid staat immers voorop, toch? Hieronder vind je ons grote assortiment met helmen voor tijdens het mountainbiken. Let er goed op dat je een helm aanschaft die aansluit op jouw hoofdomtrek!

MTB Helmen expert

Resultaat 1–20 van de 126 resultaten wordt getoond

MTB helm: voor een veilige en verantwoorde fietsrit

Stap je iedere dag op de fiets om je kinderen naar school te brengen? Of maak je graag een fietstocht met je zoon of dochter voor- of achterop de fiets? Veiligheid gaat boven alles en dus is een MTB helm een logische keuze. Deze fietshelm is er voor verschillende doeleinden en ook voor jou hebben we de juiste helm op voorraad. Waarom kies je voor de MTB fiets helm en welke voordelen levert een aankoop bij 123BikeParts jou op?

Wat is een MTB Helm?

Een MTB helm is oorspronkelijk bedoeld voor liefhebbers van een ritje op de mountainbike. Een verstandige keuze als je zwaar hoofd- of nekletsel wil voorkomen. MTB helmen zijn niet verplicht, maar toch belanden er ieder jaar honderden fietsers in het ziekenhuis na een valpartij. Voorheen droegen mountainbikers niet graag een fietshelm vanwege de beperkte ventilatie. Intussen is een MTB fiets helm zo gemoderniseerd dat warmte snel wordt afgevoerd. Intussen wordt dit type helm ook gedragen door vaders en moeders op een gewone of elektrische fiets. Het risico op ernstig letsel is met een helm vele malen kleiner.

Waar let je op in je zoektocht naar een MTB helm?

Als je graag veilig de weg op gaat, dan zoek je naar een helm die goed past. Vuil en fel zonlicht houd je graag ver bij je vandaag en dus kies je voor een fietshelm met de juiste hoofdomtrek en een klepje. Pak een meetlint, plaats het iets boven je wenkbrauwen en trek het meetlint net boven je oren door naar je achterhoofd. Controleer de maat op het meetlint en gebruik de zoekfilters op onze website om de juiste helm te selecteren. Op die manier haal je altijd de juiste fietshelm in huis!

Waarom je MTB helmen koopt in onze webshop

Bij 123BikeParts profiteer je van een veelzijdig aanbod MTB helmen. Dit maakt het voor jou een stuk gemakkelijker om een fietshelm voor jezelf aan te schaffen. Je selecteert eenvoudig op hoofdmaat, merk en kleur. Enkele merken die je aantreft in ons assortiment zijn bijvoorbeeld Polisport, Brooks en Abus. Een bestelling die je vóór 20:00 uur doet, heb je morgen al in huis. Vanaf € 75,- wordt een aankoop gratis verzonden en je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Dit maakt het aantrekkelijk om bij ons je MTB helm aan te schaffen!

Bestel nu een MTB fiets helm bij 123BikeParts

Een val met de fiets kan je in het ergste geval fataal worden. Uiteraard zit niemand daar op te wachten en dus ga je ook voor jouw mamafiets of elektrische fiets op zoek naar een kleurrijke en kwalitatieve fietshelm. Met de MTB fiets helm bescherm jij jezelf optimaal tegen fel zonlicht en vuil. Bovendien verklein je de kans op ernstig letsel mocht je plotseling met de fiets onderuitgaan. Dankzij ons aanbod MTB helmen stap je met een gerust hart op de fiets om je kind naar school of de opvang te brengen. En natuurlijk komt de fietshelm ook bij een recreatieve fietsrit van pas. Kortom: maak een keuze uit ons veelzijdige aanbod MTB helmen en investeer in je eigen veiligheid.