Bekijk hele assortiment

Racefiets Helmen

Een helm is misschien wel het belangrijkste van jouw fietsuitrusting. Je haalt op een racefiets natuurlijk flinke snelheden en dan staat jouw veiligheid daarbij voorop. Maar veiligheid mag er toch ook mooi uitzien? We hebben een groot assortiment met knappe fietshelmen voor tijdens het racefietsen!

Racefiets Helmen expert

Resultaat 1–20 van de 66 resultaten wordt getoond

Racefiets helm: de kers op de taart voor veilige fietskilometers

Stap je graag op de racefiets en doe je dit het liefst zo veilig mogelijk? Met een racefiets helm is de kans veel kleiner op ernstig letsel na een plotselinge valpartij. Je kinderen moeten altijd op je kunnen rekenen en dus doe je er alles aan om je eigen welzijn te waarborgen. Daarom maak je een keuze uit een van de vele racefiets helmen bij 123BikeParts voor een veilige en verantwoorde rit op de racefiets. Wat is het aanbod in onze webshop en waar let je op bij de aankoop van een helm racefiets?

Wat is een racefiets helm?

Een helm racefiets is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je uitrusting. Met een helm verklein je namelijk de kans op nek- en hoofdletsel enorm. Je kan altijd ongelukkig ten val komen waardoor je mogelijk ernstige verwondingen oploopt. Ieder jaar komen er mensen terecht in het ziekenhuis en dit wil je liever voorkomen. Om die reden is het dragen van een goede helm altijd verstandig. Tegenwoordig zijn racefiets helmen goed geventileerd en licht in gewicht. Je voelt het bijna niet als de helm op je hoofd zit.

Waar let je op bij de aankoop van een helm racefiets?

In je zoektocht naar een racefiets helm wil je er op kunnen vertrouwen dat je een goed exemplaar in huis haalt. Hierbij is de hoofdomtrek van groot belang. Heb je geen idee wat je hoofdomtrek is? Gebruik dan een flexibele rolmaat om dit op te meten. Plaats het meetlint iets boven je wenkbrauwen, trek het vervolgens net boven je oren door naar achteren en schrijf de hoofdmaat op. In de shop van 123BikeParts selecteer je eenvoudig de juiste hoofdomtrek waarna je een passend aanbod racefiets helmen te zien krijgt.

Waarom je een helm racefiets koopt bij 123BikeParts

Ben je op zoek naar een geschikte racefiets helm en gaat je voorkeur uit naar een kwalitatieve exemplaar? Dan zit je bij 123BikeParts meer dan goed. Wij hebben voor iedere man en vrouw de geschikte helm racefiets in huis. Bovendien levert iedere aankoop in onze webshop je voordelen op. Je kiest voor een topmerk zoals Abus en dat tegen een zeer scherpe prijs! Selecteer eenvoudig op kleur en zie welke helmen op voorraad zijn. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij onze sale, want dit levert je vaak extra financieel voordeel op.

Bestel racefiets helmen bij 123BikeParts

Met een veelzijdig aanbod racefiets helmen is er altijd genoeg keuzemogelijkheid. Heb je recent aan racefiets aangeschaft en stap je graag op de fiets om te ontspannen? Neem je eigen veiligheid serieus en kies voor een goede racefiets helm. Bestel je de helm vóór 20:00 uur, dan heb je 'm morgen al in huis. We verzenden gratis bij een aankoopbedrag van € 75,- of meer. Je hebt 14 dagen bedenktijd op je nieuwste aanwinst, dus mocht je niet tevreden zijn, dan is hij altijd in te ruilen voor een ander exemplaar. Kortom: maak een keuze uit een van onze racefiets helmen en geniet met volle teugen van je eerstvolgende rit op de racefiets!