Bekijk hele assortiment

Fietskratten

Ben je op zoek naar een oplossing om meer mee te kunnen nemen op jouw fiets? Dan is een fietskrat een goede oplossing! Niet alleen kun je een hoop meenemen, het ziet er ook nog eens fraai uit. We hebben onze manden en kratten gefilterd op inhoud en materiaal

Fietskratten expert

Resultaat 1–20 van de 31 resultaten wordt getoond

Fietskrat

Wie alles kan meenemen op zijn fiets, heeft geen auto meer nodig. Veel meenemen op de fiets lijkt soms een uitdaging, maar is met een fietskrat verleden tijd. Boodschappen, cadeaus en ook de maaltijd die je net hebt afgehaald passen er zonder problemen in. Een krat plaats je zonder problemen voorop je fiets. Stuk voor stuk zijn onze kratten gemaakt van stevig plastic of hout. Maak je dus geen zorgen over wat je er allemaal in mee kunt nemen. In de praktijk hangt wordt de maximale last eerder door je fiets beperkt dan door het krat. In een fietskrat zelf kun je namelijk heel veel spullen meenemen. Oók als die spullen samen een behoorlijk gewicht hebben. Een fietskrat is dus écht een goede toevoeging waarmee je veel meer meeneemt op de fiets.

Fietskrat met deksel

Je ziet ‘m al aankomen. Fiets jij daar met je prachtige nieuw krat voor boodschappen, kind achterop, begint het te druppelen. Ook daarvoor zijn gelukkig oplossingen. Kies bijvoorbeeld voor een fietskrat met deksel of beschermhoes. Als je dat nog niet droog genoeg vindt, kies je voor een fietskoffer. Ook daarvan vind je er verschillende tussen ons aanbod fietskratten. In de praktijk is een fietskrat met deksel een prima oplossing voor die ene keer dat het tegenzit. Of als niet iedereen hoeft te weten wat jij in je krat stopt, natuurlijk. Een goede tussenoplossing is een krat met beschermhoes. Deze waterdichte hoes met elastieken band doe je makkelijk om het krat. De hoes is opvouwbaar en makkelijk mee te nemen.

Houten fietskratten

Een fietskrat is natuurlijk vooral een praktisch item. Eigenlijk onmisbaar, als je je fiets veel gebruikt. Maar hij moet er natuurlijk ook leuk uitzien. Kies bijvoorbeeld voor een authentieke houten krat. Houten fietskratten staan nog net even iets leuker en je gebruikt ze net zo makkelijk voor iets anders. Want een houten krat staat binnen bijna net zo leuk als op je fiets. Op je fiets is een houten krat net zo praktisch als het plastic alternatief. Hou er wel rekening mee dat een onbehandeld houten krat iets meer lang meegaat dan fietskratten van kunststof. Hout onderhoud je overigens makkelijk zelf. Met een beetje lak of beits zorg je ervoor dat jouw houten krat net zo lang meegaat als het alternatief van kunststof. En zo’n gelakt krat ziet er ook nog eens héél strak uit. Ook verven is bij houten fietskratten mogelijk. Schilder jouw fietskrat zwart, grijs of een andere kleur die je mooi vindt.

Kleuren fietskratten

Kiezen tussen hout en kunststof is deels een kwestie van smaak. Net als het schilderen van je fietskrat. Dat is natuurlijk niet nodig als je deze al meteen in je favoriete kleur bestelt. Je ziet direct dat bij een fietskrat zwart de meest gekozen kleur. Maar wij bieden je daarin graag wat meer te kiezen. Bestel hier je fietskrat zwart, roze, geel of blauw. Wij bieden ze in diverse kleuren aan. Ideaal als je het schilderwerk en onderhoud van een houten krat liever aan je voorbij laat gaan.

Fietskratten bestellen

Elk krat bestel je bij ons gewoon online. Dat heb je zo gedaan en vaak ontvang je jouw krat de volgende dag al. Bestel een fietskrat met deksel, zonder deksel, met hoes of van hout. Het is allemaal mogelijk. Fietskrat zwart, blauw of een lekker opvallende kleur. Je vindt ze hier allemaal. En vergeet ook niet nog even te kijken naar onze andere onderdelen en accessoires. Je hebt altijd wel iets nodig voor je fiets en vanaf €75,- verzenden we je bestelling helemaal gratis.