Bekijk hele assortiment

Bobike achterzitje

Ben je op zoek naar een bobike achterzitje van bekende merken tegen scherpe prijzen? Dan ben je bij 123BikeParts aan het juiste adres! Niet alleen bieden wij een enorm assortiment van meer dan 30.000 scherp geprijsde producten aan, we hebben er ook nog eens verstand van! Heb je een vraag over bobike achterzitje? Neem dan gerust contact met ons op!

Bobike achterzitje expert

Toont alle 8 resultaten

Ben je op zoek naar een Bobike fietsstoeltje achter? Dan ben je bij 123BikeParts aan het juiste adres. Een groot voordeel van een achterzitje is dat het minder zwaar stuurt en het gewicht beter is verdeeld. Wij hebben een breed assortiment met veilige en comfortabele kinderzitjes. Een Bobike kinderzitje achter is perfect voor als je een fietsrit wilt maken en je kind mee wil nemen. Er zijn diverse soorten en maten fietsstoeltjes beschikbaar in onze webshop.

Bobike fietsstoeltje achter

Veiligheid staat voorop, daarom voldoen alle fietsstoeltjes in ons assortiment aan de veiligheidseisen. Naast dat een Bobike fietsstoeltje veilig moet zijn, wil je ook dat het Bobike fietsstoeltje achter comfortabel zit voor je kind. Met een Bobike fietsstoeltje achter weet je zeker dat je kind er comfortabel bij zit. Je kunt voor een voorzitje of een achterzitje kiezen. Een Bobike fietsstoeltje achter monteer je achterop de fiets. Heb je geen bagagedrager? Voor fietsen zonder bagagedrager is er een aparte montagebeugel verkrijgbaar. De fietszitjes van Bobike hebben een modern en slank design. Een Bobike fietsstoeltje achter is ook nog eens heel duurzaam doordat het kinderzitje van dubbelwandige is en van kleurvast materiaal is gemaakt. Je kunt een Bobike fietsstoeltje achter op verschillende manieren bevestigen. Zo kun je ervoor kiezen je Bobike fietsstoeltje achter op de zadelbuis of bagagedrager te monteren. Naar welke bevestiging gaat jouw voorkeur uit?

Bobike fietsstoeltje achter vinden

Achterzitjes zijn in verschillende designs, soorten en maten verkrijgbaar. Je kunt aan de linkerkant gemakkelijk filteren op welke manier je bijvoorbeeld het achterzitje wilt monteren of welk type gordel je wilt. Allereerst raden we aan te filteren op laadvermogen en leeftijd. Zo zie je in een overzicht welke fietsstoeltjes goede opties zijn voor jou. De filteroptie helpt je bij het vinden van een Bobike fietsstoeltje achter. Verder kun je filteren op voorkeur voor kleur en prijs. We hebben kinderstoeltjes van verschillende prijsklassen in ons assortiment. Op de productpagina’s vind je uitgebreide productinformatie. Bekijk ons ruime assortiment aan kinderstoeltjes en vind een Bobike fietsstoeltje achter dat voldoet aan al jouw wensen en eisen.

Bobike fietsstoeltje achter kopen bij 123BikeParts

Heb je een Bobike fietsstoeltje achter gevonden? Bestel jouw fietszitje gemakkelijk online via onze webshop. Wanneer je voor 20:00 uur besteld, ontvang je jouw Bobike fietsstoeltje achter de volgende dag. Heb je vragen en of opmerkingen? Onze specialisten voorzien je graag vrijblijvend van advies. Neem contact met ons op en vul het contactformulier in of bel!