Bekijk hele assortiment

Tule | Yepp Voorzitje

Bij 123BikeParts bieden wij een groot assortiment in tule | yepp voorzitje. Ontbreekt er toch nog een tule | yepp voorzitje? Gaan we regelen! We hebben namelijk contact met grote leveranciers. Neem dus gerust contact met ons op, dan kijken we samen welke leverancier we aan zijn jasje moeten trekken om voor jou het juiste product in huis te kunnen halen. Uitdaging, vinden we leuk!

Tule | Yepp Voorzitje expert

Toont alle 6 resultaten

Ben je op zoek naar een Yepp fietsstoeltje voor? Ideaal voor als je je kind gezellig voorop de fiets mee wilt nemen. Een voorzitje is geschikt voor jonge kinderen. Er zijn verschillende soorten en maten waaruit je kunt kiezen. Ontdek ons ruime assortiment met veilige en comfortabele voorzitjes.

Voordelen Yepp fietsstoeltje voor

Al onze kinderzitjes voldoen aan de veiligheidseisen. Zo mag een kind niet zelf de gordel kunnen openmaken, mag een fietsstoeltje geen openingen hebben waar een kind een vinger in zou kunnen steken en mogen fietsstoelen geen scherpe onderdelen hebben waar het kind zich aan zou kunnen bezeren. Wanneer je een Yepp fietsstoeltje voor koopt bij 123BikeParts weet je zeker dat je voor een kwalitatief en veilig fietsstoeltje kiest. Een voorzitje is vaak veel gezelliger dan een achterzitje. Want je hebt tijdens je fietsrit veel meer contact met je zoontje of dochtertje. Het is niet alleen fijn voor jezelf maar ook voor het kind. Wanneer je kind in een Yepp fietsstoeltje voor zit, heb je de bagagedrager vrij. Hierdoor kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je boodschappen vervoeren. Naast fietsstoeltjes voor kleine kinderen hebben we ook fietsstoeltjes voor kinderen tot 3 jaar.

Yepp fietsstoeltje voor vinden

Achterzitjes zijn in verschillende designs, soorten en maten te vinden. Met de filter aan de linkerkant kun je gemakkelijk het aanbod filteren. Zo zie je in een overzicht enkel de fietsstoel opties die bij jouw voorkeuren passen. Je kunt eenvoudig filteren op laadvermogen, leeftijd, bevestiging, type gordel, kleur en prijs. Naast veiligheid is comfort natuurlijk ook heel belangrijk. Als je op zoek bent naar een Yepp fietsstoeltje voor, is het raadzaam om op een aantal dingen te letten. Het Yepp fietsstoeltje voor moet namelijk voldoende steun bieden aan je kind. Kijk daarom goed naar de gordel, voetsteunen en de bekleding. Zo weet je zeker dat je kind er comfortabel bij zit tijdens jullie fietsritten. Bekijk ons ruime assortiment kinderstoeltjes en vind een Yepp fietsstoeltje dat voldoet aan al jouw wensen en eisen.

Yepp fietsstoeltje voor kopen bij 123BikeParts

Heb je een Yepp fietsstoeltje voor gevonden die geschikt is voor jouw fiets en aan jouw wensen voldoet? Plaats dan gemakkelijk een bestelling. Heb je een vraag over een product dat je wilt bestellen? Neem dan vooral contact met ons op. Onze specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden!