Bekijk hele assortiment

Fietszadels

Bij 123BikeParts bieden wij een groot assortiment in fietszadels. Ontbreekt er toch nog een fietszadel? Gaan we regelen! We hebben namelijk contact met grote leveranciers. Neem dus gerust contact met ons op, dan kijken we samen welke leverancier we aan zijn jasje moeten trekken om voor jou het juiste product in huis te kunnen halen. Uitdaging, vinden we leuk!

Fietszadels expert

Resultaat 1–20 van de 564 resultaten wordt getoond

Fietszadels

Een comfortabel fietszadel is ontzettend belangrijk wanneer je regelmatig de fiets pakt. Of je nu voor een kort ritje op de fiets stapt of regelmatig lange tochten maakt – comfort is belangrijk. En dit comfort bereik je met een goed fietszadel. 123BikeParts biedt dan ook een breed aanbod fietszadels, zodat er altijd een uitvoering tussen zit die voldoet aan jouw wensen en eisen. Bekijk snel het hele assortiment fietszadels en maak je keuze.

Verschil in fietszadels

Fietszadels verschillen soms behoorlijk van elkaar. Dit is echter niet voor niets; iedere fietser heeft andere comfortwensen en zoekt daarom een ander zadel. Dit is ook de reden dat we bijvoorbeeld speciale dameszadels en herenzadel in onze collectie hebben. Met name voor racefietsen maakt dit een wezenlijk verschil. Daarom kun je op deze pagina eenvoudig filteren op de modellen en specificaties die jij zoekt.

Filter bijvoorbeeld op type fiets, vulling, prijs, kleur of materiaal. Op die manier krijg je alleen de fietszadels te zien die passen bij wat je zoekt. Je keuze wordt zo een stuk makkelijker. Heb je toch nog extra informatie nodig over een product? Kijk dan op de verschillende productpagina’s voor informatie over specificaties of stel je vraag aan onze klantenservice!

Het beste fietszadel voor jou

Je fietszadel bepaalt voor een aanzienlijk deel je fietsplezier. Het is dan ook erg belangrijk dat je een goed model uitzoekt. Wat het beste fietszadel is, is uiteraard voor iedereen anders. Toch zijn er manieren om je keuze makkelijker te maken. Heb je bijvoorbeeld liever een hard zadel of een zacht zadel? Afhankelijk van je antwoord kun je filteren op vulling. En zoek je een fietszadel met vering of juist niet? Door jezelf deze vragen te stellen kom je uiteindelijk uit bij het beste fietszadel voor jou.

Fietszadel kopen bij 123BikeParts

Heb je een fietszadel gevonden die voldoet aan al je eisen? Dan kun je jouw keuze toevoegen aan je winkelmandje. Plaats je bestelling, dan gaan wij voor je aan de slag. Als je voor 20:00 uur bestelt, zorgen we ervoor dat je fietszadel de volgende dag al geleverd wordt. En heb je een bestelwaarde van €75 of meer? Dan is de verzending gratis.

Voor vragen over onze producten of service kun je uiteraard altijd terecht bij de specialisten van onze klantenservice. We helpen je graag!