Bekijk hele assortiment

Verzenden & retourneren

Verzenden

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen tot €74,99: €6,95
Bestellingen vanaf €75: Gratis

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Heb je jouw bestelling voor 20:00 uur geplaatst? Dan wordt deze de volgende werkdag geleverd. Bestellingen op vrijdag na 20:00 uur, zaterdag of zondag worden op maandag of dinsdag bij je thuis geleverd. Afhankelijk van het magazijn wordt de bestelling geleverd door PostNL of DHL.

Kan ik mijn pakket volgen?

Jazeker! Nadat jouw bestelling is verzonden ontvang je een e-mail met de Track en Trace code van PostNL of DHL. Hier kun je de status van de bestelling volgen en het verwachte bezorgmoment bekijken.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?

De pakketbezorger probeert het pakketje af te geven bij de buren of een servicepunt in de buurt. In sommige gevallen neemt de pakketbezorger het pakket weer mee en probeert het de volgende dag opnieuw. In de Track en Trace kun je altijd zien wat er met je pakketje gebeurt. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Retourneren

Hoe kan ik een product retourneren?

Klik hier om een product aan te melden voor retour.

Via bovenstaande knop kun je een product aanmelden voor retour. Vul hier het bestelnummer in en het product dat je wilt retourneren. Geef daarnaast aan wat de reden van retour is of dat het een garantiegeval betreft. Retouren dien je zelf bij het postkantoor te frankeren.

Ons retouradres:

123BikeParts BV
Afdeling Retouren
Ambachtstraat 44
6971 BS Brummen

Na de verwerking van jouw retour storten wij het bedrag binnen 7 dagen terug op je rekening.

Is retourneren gratis?

Retouren dien je zelf bij het postkantoor te frankeren en zijn voor eigen rekening.
Het retourneren van een product onder garantie is altijd gratis.

Kan ik het product ook ruilen?

Om dit proces zo overzichtelijk mogelijk te houden vragen we je altijd om het product naar ons te retourneren. We storten het bedrag binnen 7 dagen terug op jouw rekening en je kunt vervolgens zelf het juiste product opnieuw bestellen.